Duckrace 2023

Zondag 02 juli 2023 - Stadspark Maastricht

Topmomenten van de Duckrace Maastricht

In 2023 vindt alweer de 8ste editie van de Duckrace Maastricht! In de afgelopen edities hebben we samen met meer dan 100 vrijwilligers en organisaties al meer dan €215.000 kunnen doneren! 
Help jij ons mee om dat bedrag dit jaar nog groter te maken?

900k+
Eendjes
€215.000+
Euros opgehaald
30.000+
Bezoekers
100+
Vrijwilligers
Over de duckrace

Alles Wat Je Moet Weten Over de Duckrace Maastricht

Op 2 juli 2023 vindt de 8ste(!) editie plaats van de Duckrace Maastricht! De afgelopen jaren is de Duckrace uitgegroeid tot een begrip in de activiteiten kalender van Maastricht. Dit jaar zijn Stichting Quiet Maastricht en Adelante Tyltylschool de Maasgouw onze twee hoofd goede doelen. Uiteraard zijn er nog tal van andere kleine goede doelen en initiatieven die een donatie mogen verwachten!

Adopteer jouw eendje via deze website en draag jouw (st)eendje bij aan het goede doel! En kom zondag 2 juli naar het stadspark in Maastricht om jouw eendje aan te moedigen en te genieten van spetterende optredens, leuke activiteiten en een lekker hapje! 

Laat de auto thuis en kom lekker te voet, op de fiets of met het openbaar vervoer! Zo hebben de buurt bewoners geen last van extra auto's in de buurt en heb jij nog geld over voor een extra eendje! ›
De Kernwaarden van de Duckrace Maastricht: Voor Een Betere Toekomst

De Duckrace Maastricht heeft als doel een gezellig familie evenement te zijn voor jong en oud, rijk en arm! 
Samen met de stad voor de stad!

Gemeenschapszin

De Duckrace Maastricht brengt mensen uit alle lagen van de gemeenschap samen om te genieten van een leuke dag en om geld in te zamelen voor lokale goede doelen. Dit evenement benadrukt het belang van het bouwen van gemeenschappen en het ondersteunen van degenen die ons omringen.

Duurzaamheid

De Duckrace Maastricht zet zich in voor duurzaamheid en milieubescherming door het gebruik van biologisch afbreekbare eendjes en het minimaliseren van afval. Dit evenement benadrukt het belang van het nemen van verantwoordelijkheid voor ons milieu en het streven naar duurzame oplossingen.

Transparantie

De Duckrace Maastricht is trots op haar transparantie en openheid in de manier waarop ze fondsenwerving en donaties beheren. Dit evenement benadrukt het belang van integriteit en verantwoordingsplicht in het beheer van financiële middelen en het opbouwen van vertrouwen bij de gemeenschap.

Hier doen we het voor

Dit jaar zijn er weer 2 goede doelen. Stichting Quiet Maastricht en Tyltylschool de Maasgouw Maastricht van Adelante. Lees hier meer over onze goede doelen.

Adopteer jouw eendje!

Maak kans op spetterende prijzen én steun de goede doelen! Voor slechts € 5,- adopteer je al een eendje. Klink op de knop hieronder en start het proces.

Wat je nog moet weten...

We hebben alles zo goed als mogelijk op deze website proberen te verwoorden. Mocht je toch nog vragen hebben kun je ons altijd bereiken via het contactformulier op deze website!

Hoe werkt het?

Via deze website adopteer je een eendje die meedoet aan de Duckrace Maastricht 2023. Via de mail ontvang je het nummer van jouw eendje. Op 2 juli 2023 zwemt jouw eendje mee voor de prijzen! Vanaf 12:00 uur kun je jouw eendje komen aanmoedigen in het Stadspark van Maastricht. De winnaars worden op het evenement en online bekend gemaakt.

Hoe verloopt het zondag evenement en waar moet ik zijn?

2 Juli 2023 om 12:00 uur begint de Duckrace Maastricht met alle (kinder)activiteiten en optredens. In de loop van de middag zijn er meerdere heats van de Duckrace en is er een BusinessRace met versierder eenden van sponsoren. Tijdens het evenement worden de winnaars bekend gemaakt. Uiteraard kun je dit ook teruglezen op de website na afloop van het evenement. Dus ook als je er niet bij kunt zijn maakt je eendje kans op de prijzen!

Hoe werkt het aankoopproces?

We hebben het aankoopproces zo simpel als mogelijk gemaakt op deze website. Klink op de knop adopteer je duck en vul je gegevens in. Mocht je er toch niet uitkomen dan kun je altijd contact opnemen via het contactformulier op deze website!