DCKR-Logo-rt174-sponsor-light

BUSINESS RACE

JOUW ADVOCATEN BUSINESS RACE

Sinds de eerste editie hebben we al dezelfde hoofdsponsor voor de Business Race. Met trots kunnen wij dan ook mededelen dat ook in 2024 er weer een jouw advocaten Business Race zal plaatsvinden. Zwemt jouw Business Duck mee naar de overwinning? Via onderstaande knop kun je jouw Business Duck kopen voor € 199 ex .BTW!

Over de Business Race

Ook dit jaar vindt er tijdens het Duckrace weekend, op zondag 30 juni 2024 weer een Jouw Advocaten Business Race plaats. Tijdens deze race zwemmen door bedrijven gepimpte eenden voor de overwinning.

Deze race is speciaal voor sponsoren en bedrijven die onze goede doelen een warm hart toedragen. Uiteraard gaat de opbrengst van de Jouw Advocaten Business Race ook naar onze goede doelen, maar er zijn natuurlijk ook mooie relevante zakelijke prijzen te winnen!

DIT JAAR MEEDOEN

Wil uw bedrijf dit jaar ook meedoen aan de Jouw Advocaten Business Race en daarmee onze goede doelen steunen èn kans maken op fantastische prijzen? Dat kan door via onderstaande link uw gegevens in te vullen, uw bedrijfslogo up te loaden en het eenmalige bedrag van € 199,- excl. BTW te betalen.

Ruim voor 30 juni ontvangt u uw Business duck die u helemaal mag stylen zoals u wilt.  

Op 30 juni geeft u uw Business Duck af in het Stadspark in Maastricht waarna u deel mag nemen aan de Business borrel speciaal voor alle deelnemers van de Jouw AdvocatenBusinessRace. En uiteraard bent u getuigen van de ontknoping in de altijd spannende Jouw Advocaten BusinessRace!

JOUW ADVOCATEN

Jouw advocaten is niet te vergelijken met andere kantoren. Vanaf het eerste gesprek merk je het verschil; formeel waar het moet, informeel waar het kan. Wij zetten graag die extra stap voor jou.

Dat doen we zonder het onnodig moeilijk te maken: bij jouw advocaten houden we van klare taal en zijn we recht voor zijn raap.  

En onze inzet reikt verder dan alleen onze cliënten. Jouw advocaten is dan ook al sinds de oprichting betrokken bij de Duckrace en is trots om ook dit jaar hoofdsponsor te zijn van de BusinessRace. Wij geven namelijk graag terug aan de maatschappij waarin wij werken.  

Op 30 juni 2024 vindt de race plaats in het stadspark van Maastricht en wij zijn ervan overtuigd dat wij samen met alle deelnemers een groot bedrag kunnen ophalen voor het goede doel.  Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij de deelnemers en sponsoren en dan maken we er samen een geweldige dag van! We zien je hopelijk op 30 juni 2024!