ALERT HR SOLUTIONS BUSINESS RACE

Ook in 2017 worden u mogelijkheden aangeboden om als sponsor een bijdrage te leveren aan de Alert HR Solutions Business Race. Uiteraard gaan ook deze keer weer alle gelden naar het goede doel, namelijk Taskforce QRD Maastricht en Stichting Stille Armen Maastricht. Graag leggen we de verschillende mogelijkheden kort uit. Mocht u op basis hiervan een afspraak willen maken of behoefte hebben aan meer informatie, neemt u gerust contact op met Yves Mullenders via 06-48351841 of ymullenders@gmail.com.


BESTELFORMULIER

Alle businessduck zijn verkocht!
Wil je dit jaar toch nog mee doen met de alert HR businessrace? Neem dan contact met ons op. Wellicht is er nog een buitenkansje.

Indien u ons goede doel meer dan € 174 wilt steunen en u gaat voor maatwerk sponsoring, mail of bel dan Yves Mullenders via 06-48351841 of ymullenders@gmail.com.BUSINESS DUCKS EN SPONSORPAKKETTEN

ALERT HR SOLUTIONS BUSINESS RACE VOOR BEDRIJVEN
Voor een mooi bedrag (€ 174) bent u eigenaar van een Business Duck (+/- 25 cm hoog), die deelneemt aan de Alert HR Solutions Business Race tijdens het evenement. Deze race is speciaal voor sponsoren en bedrijven die goede doelen een warm hart toedragen. U ontvangt de eend ruim van tevoren en u mag deze helemaal 'stylen' zoals u wilt. U mag zelfs aandrijving toepassen zodat uw eend als eerste over de streep komt. Bovendien zijn er erg interessante prijzen te winnen, specifiek voor bedrijven, zoals diverse mediapakketten. Als eigenaar van een Business Duck krijgt u een speciale ontvangst en een drijver in de Jeker met uw bedrijfslogo.

Via het bestelformulier kunt u uw Business Duck(s) direct bestellen. 

Indien u ons goede doel met meer dan € 174 wilt steunen en u gaat voor maatwerk sponsoring, mail of bel dan Yves Mullenders via 06-48351841 of ymullenders@gmail.com.
 
CLUBACTIE VOOR VERENIGINGEN
Bent u lid van een club of vereniging en heeft u interesse om lootjes te verkopen, dan is er een mooi verdienmodel opgesteld waarbij de club of vereniging een eerlijk bedrag kan verdienen ten gunste van uw club of vereniging. Er zijn al een aantal verenigingen die zich hiervoor aangemeld hebben. Interesse? Neem contact op met Giel Steffens via 06-25020234 of gielsteffens@gmail.com